Nieuwsberichten

17 februari 2020
In het 5e jaar van de Commissie Wetenschap kijken wij wederom terug op een enerverend jaar vol mooie ontwikkeling ten aanzien van wetenschappelijk onderzoek binnen Orthopedie Groot Eindhoven.
Lees meer ››
21 november 2019
Op donderdag 21 november heeft onze onderzoekscoördinator Wai-Yan Liu haar proefschrift succesvol in het openbaar verdedigd.
Lees meer ››
19 november 2019
Dit jaar werd er op 19 november weer een Catharina Kennis Café georganiseerd door het wetenschapsbureau en het Verpleegkundig stafbestuur van het Catharina Ziekenhuis. In de categorie kwaliteitsprojecten heeft Michelle Broeders, teamleider orthopedie, gewonnen met het COACHH-project.
Lees meer ››
18 november 2019
Maandag 18 november vond op de Fontys Paramedische Hogeschool het eindsymposium plaats van het RAAK-publiek onderzoek. Binnen dit onderzoek richten we ons op hoe 3D-gangbeeldanalyses ingezet kunnen worden als aanvulling op de klinische controle van klompvoetpatiënten door de orthopedisch chirurg.
Lees meer ››
09 november 2019
Het Catharina Ziekenhuis is fraai gestegen in de AD Ziekenhuizen Top 100 van plaats 16 naar plaats 9 van de Topklinische ziekenhuizen. De Orthopedie heeft daar fraai aan bijgedragen gezien de punten waarop goed is gescoord.
Lees meer ››
08 november 2019
Protheses in de praktijk: ‘Fijn om alles weer te kunnen doen’
Lees meer ››