Erkende topzorg op gebied van problemen met heup- of knieprothese 

Maandag 15 maart 2021

Met veel trots kunnen wij u melden dat wij als Orthopedie Groot Eindhoven officieel zijn erkend in onze topzorg op het gebied van revisies van heup- en knieprothesen.

 

Het STZ Topklinisch Zorgregister biedt een overzicht van alle als topklinisch beoordeelde zorgfuncties bij de zesentwintig topklinische ziekenhuizen in ons land. Zorg is topklinisch als er excellente patiëntenzorg is, voldoende opleidingsmogelijkheden bestaan en regelmatig onderzoek naar de ziekte wordt gedaan door de specialist(en).

 

Op de locatie Catharina Ziekenhuis hebben wij deze erkenning nu officieel verkregen en zijn wij opgenomen in het STZ Topklinisch Zorgregister. Hiermee wordt erkend dat wij onderscheidende expertise hebben op het gebied van 'niet-functionerende heup- en knieprothesen, inclusief infectiebehandelingen van prothesen'. Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij het eerste ziekenhuis zijn dat deze erkenning heeft verkregen.

 

Orthopedie Groot Eindhoven (Catharina Ziekenhuis en Máxima Medisch Centrum) laat hiermee zien dat u bij ons op een betrouwbaar en gespecialiseerd adres bent voor uw heupprothese of knieprothese en de eventuele problemen van een heupprothese of knieprothese.

 

Zie ook het persbericht van het Catharina Ziekenhuis: klik hier.