Nieuwsberichten

14 juni 2017
Orthopedie Groot Eindhoven investeert in wetenschappelijk onderzoek. Eén van die onderzoeken is naar de resultaten van een revisieoperatie van een heup- of knieprothese. Inmiddels zijn er tussentijdse resultaten bekend van dit onderzoek.
Lees meer ››
12 juni 2017
De vakgroep orthopedie van het Catharina Ziekenhuis zoekt, met ingang van 01-08-2017, een gedreven professional voor de functie van Chef de Clinique.
Lees meer ››
23 mei 2017
Op 13 april jl is Paul Andrei afgestudeerd aan de afdeling Medical Engineering Orthopaedic Biomechanics op een onderwerp over klompvoet stijfheid. Paul heeft onder leiding van de ingenieurs van Rietbergen, Rutten en prof Ito vanuit de TUE, Marieke van der Steen, onderzoekscoordinator vanuit COGE en Arnold Besselaar, een prachtig onderzoek gedaan om een methode te ontwikkelen om de stijfheid van de klompvoet in kaart te brengen.
Lees meer ››
22 mei 2017
Vacature ANIOS Orthopedie MMC
Lees meer ››
22 april 2017
Vandaag vond wederom met succes de sponsorloop HipWalk plaats. Orthopedie Groot Eindhoven organiseerde voor het derde jaar op rij deze sponsorloop.
Lees meer ››
21 april 2017
“De zorg voor kinderen met klompvoetjes kan nóg beter”, vindt kinderorthopeed Arnold Besselaar, werkzaam bij Máxima Medisch Centrum (MMC) en het Catharina Ziekenhuis.
Lees meer ››