Nieuwsberichten

05 april 2021
Met veel trots kunnen wij u melden dat wij als Orthopedie Groot Eindhoven officieel zijn erkend in onze topzorg op het gebied van revisies van heup- en knieprothesen.
Lees meer ››
19 maart 2021
Gisteren heeft de eerste digitale Wetenschapsvond in het Máxima MC plaatsgevonden.
Lees meer ››
01 oktober 2020
Vandaag is in het Máxima Medisch Centrum het fysiotherapieprogramma GLA:D gestart. GLA:D (Good Life with Osteoarthritis in Denmark) is een voorlichtings- en trainingsprogramma voor patiënten met beginnende heup- en knieartrose op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. De orthopedisch chirurgen van Orthopedie Groot Eindhoven zijn hier nauw bij betrokken.
Lees meer ››
20 juli 2020
De afgelopen weken hebben verschillende studenten hun wetenschappelijke (afstudeer)stage afgerond binnen Orthopedie Groot Eindhoven.
Lees meer ››
14 juli 2020
Gisteren is een nieuwsbericht verschenen over de FunPartClub, een onderzoek gericht op de fysieke activiteit en participatie van kinderen met klompvoetjes in het dagelijks leven.
Lees meer ››
07 juli 2020
Voor de meer technische/fundamentele uitdagingen binnen de orthopedie werkt Orthopedie Groot Eindhoven (OGE) binnen verschillende (onderzoeks)projecten samen met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).
Lees meer ››