Nieuwsberichten

25 januari 2017
Wegens gezondheidsproblemen is collega Kees Oosterbos gedurende langere tijd afwezig. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door Remco van Wensen.
Lees meer ››
15 januari 2017
Op 22 april organiseren wij voor de derde maal de Hipwalk! De sponsorwandeling voor iedereen met een heup- en/of knieprothese. Dat kan op www.hipwalk.nl/inschrijven.
Lees meer ››
30 november 2016
Vandaag is de geheel vernieuwde website van Orthopedie Groot Eindhoven online gegaan! Maanden van voorbereidingen zijn hieraan vooraf gegaan.
Lees meer ››
15 november 2016
Vandaag werd de jaarlijkse Scriptieprijs uitgereikt in het Catharina Ziekenhuis. De afdeling orthopedie was dit jaar goed vertegenwoordigd, zowel met presentaties als in het publiek. Bovendien ging de orthopedie met de prijzen naar huis!
Lees meer ››
08 oktober 2016
Van 5 t/m 7 oktober 2016 vond in Berlijn het internationale congres Eurospine 2016 plaats. Paul de Baat vertegenwoordigde COGE hier.
Lees meer ››
27 juni 2016
Het MMC is naast ‘gewoon’ ziekenhuis ook een opleidingsplek voor aankomende orthopeden. Zeventien jaar lang stond dr. Jan van Mourik aan het hoofd van die opleiding. Deze maand zwaait hij af. We praten met hem over hoe je nieuwe artsen klaarstoomt voor het vak.
Lees meer ››