Nieuwsberichten

03 november 2015
Op donderdag 12 november a.s. vindt in Leende een Symposium neuro-oncologie plaats: "Wervelmetastasen, Meningeoom, Gliomen. Implementatie van de nieuwe richtlijnen." Niek Schepel maakt op deze avond deel uit van een medisch-specialistisch panel op gebied van wervelmetastasen.
Lees meer ››
03 november 2015
Op 5 en 6 november a.s. vinden in Amsterdam de landelijke Traumadagen plaats. COGE is hier weer goed vertegenwoordigd
Lees meer ››
03 november 2015
Lokale infiltratie anaesthesie bij plaatsen heupprothese niet van meerwaarde. Uit recent gepubliceerd onderzoek van verpleegkundig specialisten en orthopedisch chirurgen van COGE (Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven) blijkt dat...
Lees meer ››
01 november 2015
Rob Janssen is docent bij het post-HBO fysiotherapie onderwijs van B&SIS. Hij geeft op 12 november 2015 een interactieve lezing over knieaandoeningen in de cursus Knie Niveau I.
Lees meer ››
03 oktober 2015
Van 7 t/m 10 september 2015 heeft opnieuw de jaarlijkse cursus ‘Principes van operatieve fractuurbehandeling’ plaatsgevonden in De Rosep te Oisterwijk. Samen met hoogleraar traumachirurgie prof.dr. Verhofstad uit Rotterdam, mocht Arnold Besselaar als Chairman de cursus organiseren, voordrachten geven en practica leiden.
Lees meer ››
12 september 2015
COGE was in 2015 actief tijdens de OverEindse Dagen, een wetenschappelijke bijeenkomst van huisartsen en medisch specialisten uit de regio Eindhoven. Namens COGE gaven Robin van Kempen en Marijn van den Besselaar, samen met huisarts Ralf Bollen, een lezing over afwijkingen van de knie.
Lees meer ››