Nieuwsberichten

12 november 2015
Op donderdag 12 november a.s. vond in Leende het Symposium neuro-oncologie plaats: "Wervelmetastasen, Meningeoom, Gliomen. Implementatie van de nieuwe richtlijnen." Niek Schepel maakt op deze avond deel uit van een medisch-specialistisch panel op gebied van wervelmetastasen (uitzaaiingen in de wervelkolom).
Lees meer ››
12 november 2015
In november 2015 is het Evidence Statement "Acuut Knieletsel" van de KNGF gepubliceerd. Rob Janssen van de Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven (COGE) is een van de auteurs.
Lees meer ››
03 november 2015
Op donderdag 12 november a.s. vindt in Leende een Symposium neuro-oncologie plaats: "Wervelmetastasen, Meningeoom, Gliomen. Implementatie van de nieuwe richtlijnen." Niek Schepel maakt op deze avond deel uit van een medisch-specialistisch panel op gebied van wervelmetastasen.
Lees meer ››
03 november 2015
Op 5 en 6 november a.s. vinden in Amsterdam de landelijke Traumadagen plaats. COGE is hier weer goed vertegenwoordigd
Lees meer ››
03 november 2015
Lokale infiltratie anaesthesie bij plaatsen heupprothese niet van meerwaarde. Uit recent gepubliceerd onderzoek van verpleegkundig specialisten en orthopedisch chirurgen van COGE (Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven) blijkt dat...
Lees meer ››
01 november 2015
Rob Janssen is docent bij het post-HBO fysiotherapie onderwijs van B&SIS. Hij geeft op 12 november 2015 een interactieve lezing over knieaandoeningen in de cursus Knie Niveau I.
Lees meer ››