Nieuwsberichten

15 november 2016
Vandaag werd de jaarlijkse Scriptieprijs uitgereikt in het Catharina Ziekenhuis. De afdeling orthopedie was dit jaar goed vertegenwoordigd, zowel met presentaties als in het publiek. Bovendien ging de orthopedie met de prijzen naar huis!
Lees meer ››
08 oktober 2016
Van 5 t/m 7 oktober 2016 vond in Berlijn het internationale congres Eurospine 2016 plaats. Paul de Baat vertegenwoordigde COGE hier.
Lees meer ››
27 juni 2016
Het MMC is naast ‘gewoon’ ziekenhuis ook een opleidingsplek voor aankomende orthopeden. Zeventien jaar lang stond dr. Jan van Mourik aan het hoofd van die opleiding. Deze maand zwaait hij af. We praten met hem over hoe je nieuwe artsen klaarstoomt voor het vak.
Lees meer ››
26 mei 2016
Vandaag voerde Rob Janssen met verve de verdediging van zijn proefschrift "Anterior Cruciate Ligament Reconstruction & Accelerated Rehabilitation. Hamstring Tendons, Remodelling and Osteoarthritis".
Lees meer ››
24 mei 2016
Landelijk in het nieuws: uitkomsten van kruisbandonderzoek van Rob Janssen. A.s. donderdag 26 mei zal hij in Maastricht promoveren.
Lees meer ››
27 april 2016
Thijn Fuchs, in opleiding tot orthopedisch chirurg bij COGE, presenteert pilotstudie naar loopanalyse na voorvoetchirurgie
Lees meer ››