Nieuwsberichten

05 maart 2016
Een heup- of knieprothese bij artrosepatiënten kan met een juiste behandeling vaak jarenlang uitgesteld worden. De polikliniek orthopedie van Máxima Medisch Centrum (MMC) is een spreekuur gestart om patiënten met gematigde artrose te begeleiden. Dankzij passende leefstijladviezen hoeft deze patiëntgroep soms pas na jaren een gewrichtsvervangende operatie te ondergaan.
Lees meer ››
10 februari 2016
In navolging op het succes van vorig jaar nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de HIPWALK 2016! Heeft u een heup- of knieprothese? Loop dan met ons mee voor het goede doel! Overgewaaid uit Nieuw-Zeeland organiseren wij, Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven (COGE), voor de tweede maal in Nederland de Hipwalk.
Lees meer ››
30 januari 2016
De Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven is op zoek naar een Physician Assistant Orthopedie (fulltime, 36 uur)
Lees meer ››
16 januari 2016
COGE is druk doende met de voorbereidingen voor haar nieuwe website. Op de achtergrond is een nieuwe layout ontwikkeld, wordt de inhoud van de website bijgewerkt en uitgebreid en wordt voor nieuwe fotografie gezorgd. Vandaag was de eerste fotoshoot met een professionele fotograaf.
Lees meer ››
16 januari 2016
A.s. dinsdag 19 januari verzorgt Paul de Baat in het Catharina Ziekenhuis een nascholing voor huisartsen in de regio.
Lees meer ››
23 december 2015
In HaCaSpect - het tijdschrift voor medisch specialisten, arts-assistenten en huisartsen van/rond het Catharina Ziekenhuis - verscheen deze maand een interessant artikel van Robin van Kempen. Hierin beschrijft hij ons revisiecentrum, dat wil zeggen onze specifieke polikliniek voor patiënten met problemen met hun knie- of heupprothese.
Lees meer ››