Nieuwsberichten

09 april 2020
Vandaag een prachtig artikel in het Algemeen/Eindhovens Dagblad over onze afdeling Orthopedie in het Catharina Ziekenhuis.
Lees meer ››
26 februari 2020
Verantwoordelijk zijn voor de zorg van onze orthopedische patiënten- consulten draaien-spreekuur houden of assisteren op de OK?
Lees meer ››
26 februari 2020
Op donderdag 26 maart 2020 vindt in het Máxima Medisch Centrum de jaarlijkse wetenschapsavond plaats. Orthopedie Groot Eindhoven is 'groots' vertegenwoordigd en dat is iets waar wij trots op zijn.
Lees meer ››
17 februari 2020
In het 5e jaar van de Commissie Wetenschap kijken wij wederom terug op een enerverend jaar vol mooie ontwikkeling ten aanzien van wetenschappelijk onderzoek binnen Orthopedie Groot Eindhoven.
Lees meer ››
21 november 2019
Op donderdag 21 november heeft onze onderzoekscoördinator Wai-Yan Liu haar proefschrift succesvol in het openbaar verdedigd.
Lees meer ››
19 november 2019
Dit jaar werd er op 19 november weer een Catharina Kennis Café georganiseerd door het wetenschapsbureau en het Verpleegkundig stafbestuur van het Catharina Ziekenhuis. In de categorie kwaliteitsprojecten heeft Michelle Broeders, teamleider orthopedie, gewonnen met het COACHH-project.
Lees meer ››